Trist, tristare, tristast?

Skola idag igen då.. Måndag, usch!! Ända anledningen att man orkade var att få träffa älsklingen sen.

Skoltröjorna hade kommit, sortera, pricka av, kontrollera, dela ut.. Fel i leveransen + en tröja till människa som inte går på skolan? Måste ringa ABC imorgon...

Film på SO:n slumrade visst till och vaknade av att Tess sträckte på sig, av någon anledning fick jag för mig att det var Simba som kom och strök sig mot mig eller nått.
Redskapsgymnastik på idrotten - såååå tråkigt, fick mer ont i axeln oxå, har kommit som i stötar hela resten av dagen, plötsligt får jag jätteont och viker mig dubbel och håller om axeln.
Engelska och språk.. NO, kom en lärare från Fyrisskolan och berättade lite och så, sen fick vi sluta 10 min tidigare för ingen orkade lyssna mer på Farid.

Sen ner på biblan och lämna böckerna som jag lånade till uppsatsen i SO om Idrott och Politik ( vi får tillbaka den nån gång kring påsk, är lite nervös, den får inte vara bra, den måste vara kanonbra!! )
Sen traskade jag bort till Fyris och väntade på älsklingen som hade Matlagning (typ praktiskt prov) Sen åkte vi hem till mig och gosade =)
Nu har det inte ens gått en timme sedan pappa körde ner oss till station och vi släppte av hnm där, saknar hnm hur mkt som helst redan, att det ska vara så svårt att lämna hnm varje gång :( Saknar hnm alltid lika mkt bara sekunden efter vi skilljts åt. Älskar hnm så mkt, förstår inte hur jag kunde vara så livrädd för kärleken förut, eller igentligen var det väl för att bli sårad igen. Han är så otroligt gullig, han har aldrig tvingat mig till något, låtit mig bestämma hur snabbt allt ska gå, inte som alla andra bara "på" - ta kontakt-träffas-kyssas-bli ihop allt på en gång.
Han lät mig bestämma när vi skulle träffas på riktigt första gången. Redan innan den dagen den 15 september visste jag att han var annorlunda, något speciellt, redan då tyckte jag massvis om hnm. Fruktansvärt nervösa var vi båda två, men det gick ju bra ändå :) "Dejten" gick hem (även om jag kanppt såg det som en dejt då..
FINNS INGEN BÄTTRE ÄN DIG ÄLSKLING <33

20 januari 2008

Var hos älsklingen igår :) Vi gjorde inte så mkt, gosade, tittade på tv, fixa mat, han var och tränade och jag var med och tittade på. Somade när vi satt och tittade på tv på kvällen i hans famn. Han vågade inte röra på dig i rädsla för att väcka mig, så gullig :) Vaknade till slut med typ: "ojdå" och ställde mig rakt upp xD sen var man tvungen att åka hem.
När jag vaknade i morse känndes det som att jag låg kvar där i soffan hos hnm, men till min besvikelse var det ju inte så :(

Åkte och tränade en stund simmade:
1000-800-500

Sen gjorde axeln för ont så kunde inte fortsätta, måste boka tid hos Teddy igen, dels för knäna och sen oxå axeln. I bästa fall är det väl bara någon muskelbristning, då borde det bli bra snart om jag vilar tillräckligt...
Så ska inte träna nå mer den här veckan... På torsdag åker vi ju upp till Lindvallen oxå så..
Bakade bullar och var och köpte garderob och lite sånt :)


Är det normalt..?

Är det verkligen normalt att ha sån prestationsångest så att hungern, efter att träna och verkligen tömma alla krafter i kroppen, är så stor att det skriker i kroppen?
Vad som helst, bara tömma kroppen, simma milen, MILEN!! Det ska jag göra igen, i sommar eller nått.
Annars måste jag få någon att pressa mig, tills jag är så himla slut att jag bara faller ihop och inte orkar mer.
Springa, militärfys, simma.. vad som helst... Det kanske får bort lite av ångesten...

"Man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan" - Det stämmer inte!!!
Jag hatar mig själv, men jag älskar min Tobias Henriksson, över allt annat, gör vad som helst för dig, du är underbarast i världen!! Om du någonsin ser det här, så ska du veta hur mkt bara några ord kan betyda, när du ger mig komplimanger, säger att du älskar mig, allt det, och att du finns tänder en låga innom mig, en anledning att fortsätta vilja leva. Jag klarar mig inte utan dig, du är anledningen till att jag lever idag. ÄLSKAR DIG!!! <333

Who would miss me if I should die?

Who would miss me if I should die?
Would anyone even notice I was gone?
Should they care if I just disappeared?

Do they even like me or is that just something they say to make me happy?

What if I went missing and nobody missed me and not noticed I was gone?

What if all my life is just a big lie and everyone knows it?


3 sätt att se att Jenny är deppig...

  • Jenny ritar på sig själv med bläckpenna och skriver sorgsna citat lite överallt
  • Jenny sminkar sig annorlunda, grunden + läppstift och eyeliner, Ingen ögonskugga
  • Jennys underarmar är rödrispade

RSS 2.0