Älskling kom hem!! :(

Sitter och väntar på att älskling ska ringa... mellan 8 och 9 sa han förut.. nu är klockan 21.20...
Saknar hnm så otroligt enormt mkt, gör så himla ont i mig.. Sover inte ens ordentligt på nätterna.. kan inte somna fast jag går och lägger mig i lagom tid, och sen ligger vaken i evigheter.. och vaknar massa gånger mitt i natten oxå.. blir så trött på dagarna.. borde lära mig dricka kaffe.. man får i sig mer koffein och sånt då än om man dricker te.. mina raster går i stort sett ut på att få i sig så mkt uppiggande som möjligt..
Vill bara att han ska komma hem, men blir nog inte förens på fredag... :( ;(

Vansbron och lite innan.. och efter..

Älskling kom på fredagen.. tittade på Morgan Pålsson, världsreportern på kvällen.. gos och gull.. han sov kvar och morgonen efter upp och packa för Vansbron.. mängder av tårar.. han lär ju tröttna på det snart.. får skärpa mig.. men det är för att jag har så himla jobbigt att lämna hnm.. En vecka.. vi ses nog inte förens på Gotland i Visby..
Körde hnm till station och sen började vi åka uppåt. Först ända upp till Vansbro, stannade i Avesta och åt, tittade lite på starten och målet och så inför söndagen, sen åkte vi hem till pappas kompis Peter och hans familj (Lucy, Linnéa och Eloise). Orkar inte dra det som var där.. Men fick iaf Linnéas rum, mkt snällt :D
Så på söndag morgon.. gick upp typ halv åtta.. åt frukost och sen drog vi upp till Vansbro och hittade Pontus på en parkering. Gick till startområdet och började smått göra oss i ordning. Hittade resterande US-gäng oxå..
Till slut fick jag iaf iväg mamma och pappa, så kunde stilla mina egna sinnen (mamma hade hela tiden varit på mig om allt möjligt så höll på att bli tokig.. vem av oss var det som skulle simma..?) Jag dessvärre, "Vad gör vi här?" "Vad har vi gett oss in på?"
Men vi genomförde det iaf. Det är huvudsaken. 59.50, under 1 timme iaf :) Lite stolt över att ha gjort det :) Trots sjukdom :)
Var inte lika hemskt som man trodde, som alla sa.. och sååå strömt var det inte sista km..
Nästa år under 50 min iaf..
Suck, suck, saknar älskling så mkt :( de hade iaf spelat 2-2 mot ett Brazilianskt lag, Grattis grattis, 2-2 målet i sista sekunden, men det räknas ju så ;) Mot Ume imorgon tror jag det var..
Jag vill bara att de här jävla dagarna ska gå.. så jag får vara med hnm, gör så ont i mig utan hnm.. :(
Vill ha hnm här nu, nu, nu, nu, nu!!
Imorgon ska mamma och pappa göra den där laseroperationen för ögonen.. Vi får väl se hur blinda de kommer vara fram över.. Räknar ner dagarna till Gotland: 5 dagar kvar, sen åker vi..
Ska städa lite nu.. mitt rum är totalkaos och jag håller på att bli tokig över det..
See yooou...

Nånting.. bara för att man måste skriva rubrik..

Fick terminsbrevet, eller vad man ska kalla det, från US imorse... Där det står om vilken grupp det blir till hösten..
Vet inte om jag ska vara skitsur, smått irriterad eller bara totalt bryta ihop..
"U-gruppen, tränar med A..."
U = För de som typ håller på att lägga av, en sista räddning för klubben att försöka få en att ändå fortsätta..
Och ja, visst jag har nästan inte tränat nånting under hela våren, eller inte med gruppen iaf..
Känns rätt surt att de placerar mig där utan att säga ett ord, de vet hur jag haft det under våren.. Det känns som en nervärdering eller var man ska säga.. De tror att jag ska sluta.. Mamma trodde typ oxå det.. och sen att de sätter mig i U.. gör ju en inte mer possitiv till att kämpa sig tillbaka.. snarare tvärtom.. om de tänker hålla mig kvar där länge skiter jag i det, tränar själv eller inte alls..
Men jag vill inte sluta, simningen är mitt liv, men ändå orkar jag inte alltid.. Hade inte suttit fel med Pontus nu, men men han är med sin andra Jenny skulle jag tro.. han kommer säkert bli galen på mig för att jag inte ringer... men han får väl bli det.. han kan inte mer än döda mig.. (hmm.. jo, bestämma sig för att hata mig och ignorera mig, det är 10000000 gånger värre än döden..) Fast får nog träffa hnm på söndag iaf :) Om jag blir så pass frisk att jag kan simma.. men det tror jag nog.. annars säger jag att jag är frisk.. så får det gå hur fan det vill.. jag SKA upp till Vansbro och träffa Pontus!! Kommer vara död efteråt men det är en annan sak.. han får fiska upp mig i värsta fall, det har han lovat...

Usch.. nu blev jag inte på bra humör direkt.. blev nog typ halvt bryta ihop..
Älskling kommer imorgon.. sova här och sen åker mamma, pappa och jag upp först hela vägen till vansbro och tittar lite på lördagen, och sen ner till borlänge igen till Peter (pappas kompis) och sen sover där.. eller nått i den stilen.. och så simma på söndag..
Älskling åker till Göterborg på Gothia på söndag oxå.. har sagt att han inte ska gå på discon och sånt.. så slipper oroa mig.. har ju hört vad som brukar hända på de där discona.. ifall han inte hade sagt at han ändå inte ska gå så hade jag nog inte velat släppa iväg hnm.. men men, jag kan inte styra över hnm, han får göra vad han vill, bara han inte lämnar mig så, från den sekunden finns bara EN tanke: försvinna så fort som möjligt från denna plågsamma jord.. För utan honom kan jag inte leva, han och Pontus är det ända som för mig att ens tänka tanken att ändå fortsätta leva..
Gonatt världen...


Hmm.. På jobbet..

Sitter just nu och väntar på att några morfinpumpar ska ha pumpat en viss tid för att se om de funkar som de ska, är nån form av Ankomstkontroll.. så harlekt sjuksköterska och ställt in dem så att patienten inte kan ändra på mängd och sånt.

Hemma från Sicilien iaf, har inte orkat skriva något, men var väl bra. Saknade älskling massor bara. Mer kommer väl när jag läger ut bilderna på bdb eller nått..

På vägen hem släppte de av mig i Knivsta så fick sova en natt med älskling :) Såå underbart att äntligen vara hos hnm igen <3 Var där hela söndagen oxå, vi gjorde inte så mkt.. typ gosade massor och lite så :) Han hade fått betyg och mer info om deet här med flytten: De kommer endast ha el-ämnena ute på Ekeby, och de övriga på Fyris :D :D = Jag blir inte utan hnm helt iaf, vilket alltid är nått iaf :)
Hem på kvällen och sen upp och jobba på måndag morgon. Ingemar har kommit tillbaka från semestern, han har nog lite bus-abstinens xD Blev attakerad med en pinne i måndags. Jag gick förbi med i korridoren och plötsligt hoppar Ingemar ut från deras kontor med nån pinne och jagar mig genom korridoren xD Sen efter jobbet åkte jag till älskling för att träna i Valloxen. Var iskallt och regn hela dagen. Frös som sjutton trotts varm lång dusch.
Sen beställde han biljetter till Flyget till Gotland, eftersom han får följ med :D :D Tänk så underbart, den underbaraste människan på jorden på den bästa plats i universum som jag vet, kan det bli mycket bättre? Knappast :) Det ända "problemet" är att vi får säga till farfar att vi sover i olika sängar, eftersom han är sån där "inte-sova-i-samma-säng-före-äktenskap"-människa.. finns nackdelar med att ha en farfar som är biskop.. eller var..  men det löser sig :)

Så blev man ju sjuk oxå.. måndag kväll.. eller nått.. Tisdag massa ont i halsen och idag har jag börjat hosta och är jättesnuvig :(
Vill ju simma Vansbron med Pontus juuuuu!! Älskling tyckte att jag skulle åka dit i vilket fall som helst och var amed Pontus, även om jag inte kan simma. (Han verkar ha förstått att vi är vara vänner, men mkt nära, och att jag saknar Pontus, vilket är mkt skönt att han tycker är helt okej :D ) Målet är självklart att simma, men blir det värre så vet jag inte om jag kan, men jag vill!!
Nu ska jag nog packa ihop pumparna, som nu är klara och gå ner till mamma och tigga en huvudvärkstablett.. jag minns seriöst inte om jag tog någon i morse innan jag stack till jobbet... Var ju massa andra tabletter men har nu kommit fram till att jag nog inte gjorde det. Snart är det fika oxå.. ojj det ringer...
.. usch, höll på att få världens hostattack under samtalet, men lät bli att hosta tills tårarna rann xD haha.. måste ha nått hostdämpande, nu efter har jag hostat massor, ont i hela kroppen nu... usch... bläääää....
Ska iaf till älskling sen efter jobbet.. längtar så till 17.30-tiden...

RSS 2.0