Jobba hemma :)

Har hunnit jobba hemifrån lite, var lite segt i början för internetuppkopplingen krånglade lite så fick starta om den datorn. det bör tilläggas att den inte är världens modernaste, men den funkar :)

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, och ev läsa lite i boken som jag läser för svenskan: Kejsaren av Portugallien av Selma Lagerlöf :)

Vårsol

På väg hem från skolan idag fick man njuta av rikgit vårsol, otroligt härligt!
Dagen har rullat på rätt bra ändå, trots illamående och huvudevärk på förmiddagen.
Nu är jag hemma och ska snart gå ner och hjälpa mamma med middagen :)
Funderar även på att göra någon form av muffinsar som kompsensation för de brända bullarna från igår..
Får skriva mer senare om jag kommer på något vettigt att skriva :)

Måndag igen... men en helt okej dag!

Så var det måndag igen, men tack och lov bara 3 skoldagar den här veckan.
Idag skulle vi ha haft utvecklingssamtal, men eftersom min mentor är sjukskriven så blev det inget, så jag kunde jobba hela dagen idag.

Idag blev det mest springa omkring och leta efter diverse nummer till allas datorer som skulle skrivas upp och se hur gamla de var osv. även lite saker som skulle in i databasen..
Blir nog även att jobba lite hemmifrån sen, vilket är ganska skönt, för då kan jag jobba fast än jag inte är ledig när de jobbar utan kan avverka lite på helgen eller någon kväll.

Förresten, är det fler som har surdegs-galna föräldrar/släktningar/arbetskamrater.. Det låter som de pratar om ett litet djur, eftersom man ska "mata" sin surdeg med jämna mellanrum... Så i söndags döpte jag mammas surdeg till Pelle. Pelle ligger nu infryst i 3 delar för att sedan tas fram när vi kommit hem från Åre.

Bakade bullar när jag kom hem från jobbet.. mindre lyckat.. då degen jäste för dåligt, och sen blev det bara knas när jag skulle grädda dem.. jaja, nu ska jag itne klaga mer om de där himla bullarna.. Min familj har hela kvällen försökt övertyga mig om att det är gott med hårda botten-brända bullar..

Lördagens bästa citat:
"Det är som att chatta på facebook, men på riktigt" Attila 10 år, en av mina simmare när de fick simma benspark och prata med varandra samtidigt, "Snackeben"

Träningspass söndag 28/3

10x100m 3st valfritt, 3st arm, 3 st ben och 1 spec
16x25m fart 1-4 starttid 30s
25x50m fart 4 Aktiv vila: 1-15: 10 dips, 10 armhävningar och 5 rygglyft
                                     16-25: 20 situp 10 rygglyft
+ 30s-1minuts vila efter övningarna
1000 m avbad

Jobbigt! Jag var otroligt otaggad men det gick hyfsat ändå. Blev dock väldigt yr i huvdet av alla 50:or särskillt när man skulle upp och ner i vattnet hela tiden.. i slutet vågade jag inte resa på mig så var till att kräla upp för bassängkanten och sen rulla ner i vattnet igen när man var klar xD Så jag fick simma avbad på en gång medan de andra simmade 200 max eller vad det var..
Dooley som var tränare för övrigt.. (Passet delvis kopierat från Malins blogg)

Bara en vanlig torsdag..

Förutom att vi slutar lite tidigare idag, eftersom vi har fri tid att sitta och skriva en uppsats, men ja.. vem gör det nu? Inte så många, jag måste i alla fall hem och plugga. Vi har Svenskaprov imorgon. Uppsatsen blir nog skriven nästa vecka för min del, för då har vi otroligt nog inga prov!

Just nu har vi engelska och håller på med presenteringar av olika uppfinningar. Tess och jag jobbar med SimMan 3G, alltså en simulator som är en väldigt realistisk docka i storlek av en vuxen människa.
Sen har vi Samhällskunskap, långlunch (långlunch + torsdag = flöjtlektion) och sen matte.

Ja, man ska väl vara lite mer aktiv och ta reda på vad SimMan är gjord av..

Tänk om dygnet hade fler timmar!?!

Förjävligt mkt pluggande den här veckan.. man har lixom varken tid eller ork till något nu..

Fysikprovet var idag iaf.. och nu är det bara börja med Samhällskunskapen....
Mormor och morfar var förbi en sväng idag, trevlig trevligt, och de hade tur som kom den dag jag bakat ;) Bakade nämligen microkladdkaka i dag när jag kom hem från skolan :)

Nu ska man väl snart sova.. blir rätt kort dag imorgon ändå :)

På fredag blir det mys med älsklingen och tjejkompiarna :) Först middag här hemma + se på första Alice i underlandet filmen, och sen åka in till stan och se den nya på bio :) Blir rikgit kul :)


RSS 2.0