Fredag kväll

Är på lite bättre humör nu iaf :) Jag var faktiskt duktig och var och tränade en timme, jag är bra stolt över mig själv, och det kändes riktigt bra, så blir nog en bit imorgon oxå innan grupperna kommer och så. Sen kanske lite gym på eftermiddagen när Tobias har fotbollsträning :)
Grymt taggad på att träna :)

Bilden är ifrån en sen kväll i september 2007, så vacker :)
Gammal bild från september 2007, men ändå en av favoriterna :)


Hemma igen

Varit i Lindvallen med älski och familjen + mammas jobb typ.. det var kul, men jag är urtrött nu.. vill bara hem och sova.. men går till 16.30 idag, och måste börja plugga kami.. och städa rummet... så blir väl inte förens ikväll att sova.. eller på lektionen om det är film eller nått.. eller släpa sig hem tidigare istället..

Saknar Pontus så himla mkt :( MÅSTE dit på sportlovet! Har redan börjat kolla buss/tågtider.. 

Jag kommer dö kommande veckor.. Kemiprov på fredag, matte på måndag, historia på fredag...= plugga, plugga, plugga, plugga plugga typ hela tiden.. sen kommer väl någon lärare med ett prov efter det oxå.. har för mig att det var svenska talet (om änglar) eller svenska uppsatts nån gång nu innan lovet = jag ännu mer död...

*suck*


Skyddsängel

"Psychic servant, spiritual guide,
my guardian angel, you stand by my side.
You give your gifts without a thought,
in whispers and dreams your word are caught.
I remember you when I was a child,
you have always been here inside my mind.

Peaceful and comforting, so loyal and true,
with love and devotion, I give thanks to you"

Såå vacker <33
Fick av Pontus som hade hittat den för att han tyckte det stämmde :)
Älskar dig bästa vän <3


Första skoldagen..

Jag är rädd...  Hela kvällen igår och hela dagen hittils idag har kännts så konstig.. Jag vet inte vad det är.. kan inte komma på något särskillt.. Det känns bara konstigt och gör ont inuti mig..

Och så börjar skolan idag... Vi har haft kemilab för ett tag sen.,. nu sitter vi och väntar på att ha språk.. bara 1 timme kvar.. väntat typ 1,5 timme redan.. Sen har vi bara språk som vi inte vet om vi har igentligen, för endel kurser börjar inte förens nästa vecka... och sen hem, för estet skulle inte börja förens nästa vecka...

En svart dag.. vingarna täckta med olja... :(

RSS 2.0