Dagen före doppare dagen...

Jaha.. då var det jul igen.. Kommer nog inte bli någon bra jul.. det känns bara så..

1. Jag har inte längtat till julen... kanske beror på att jag börjar växa ifrån det, men brukar alltid längta för att det är en mysig tid att tillbringa med nära och kära..
2. Det känns inte som att det är julafton om en timme.. inte heller om det skulle vara om en vecka..
3. Vi åker bort, fast än jag inte vill det... = en hel jääääävla vecka utan min älskling..
4. Jag får knappt vara med Tobias imorgon.. hans familj ville ha hnm hemma, så han kommer till mormor och morfar en stund på kvällen sen..
5. För att jag bara vill stanna tiden.. så att jag slipper allt.. inte behöver åka ifrån älskling, och så ingen skulle lyckas ösa mer problem och dumheter över mig..
6. För att allt känns fel bara.........

Utöver det så.. ja.. vad ska man säga.. bortfallsblödningen har iaf kommit, så lite mindre risk till graviditet.. har tid på UM den 7:e för grav-test... Hur sjutton kunde jag bara glömma ett piller.....?

Och så är det slut mellan Jenny och Pontus... Hon är typ förtvivlad, förkrossad... men det ordnar sig nog, får man hoppas, för de bådas skull...

Och Markus den jävlen har glömt mig!?!?! Jag försökte prata med hnm på kamrat, men han kom inte ihåg vem jag är.. hur in i helvete lyckas han???? Den människa jag vågat lita på.. 2,5 år och nu minns han inte mig.. jag minns allt... Lina har försökt hela kvällen att förklara att det är jag.. men han måste ha blivit helt hjärntvättad eller nått... :(
Vart är min Markus? ;( Det gör så ont i hjärtat när någon så nära bara glömmer en...

Får väl se vad det blir av morgondagen..

Aldrig mer Subway....

I lördags efter att ha varit och tränat mina små simmare på väg hem till Tobias stannade vi till på stan för att få i oss något att äta.. Utan någon som helst tanke på hur det hela skulle sluta..
Vid 21 tiden samma kväll började jag klaga på illamående, inget ovanligt igentligen, jag brukar må illa rätt ofta... pga stress och press har vi kommit fram till... men men.. så vi lade oss och tittade på tv och somnade och sov typ 2 timmar.. då vaknade jag av att Tobias kom tillbaka till sängen och han sa att han hade kräkts.. vi var lika förvånade båda två..
och där började hela våran helvetes-helg...
ingen av oss kunde somna om, Tobias bara kräktes och kräktes.. och jag mådde bara illa, men utan att kunna gåra något åt det.. försökte få tag i Pontus för att ha någon att prata med och avvärja tankarna lite, men det var upptaget alla gånger jag ringde :( vid 2 tiden kräktes jag tillslut... och så höll det på i 8 timmar... pappa kom och hämtade mig vid 10 och sen dess har jag legat död hemma.. Tobias gick ner 5 kilo bara under den natten.. vi sov nog inte mer än 2-3 timmar..
Nu äntligen, under tisdag eftermiddag har jag äntligen fått i mig lite att äta.. i början kunde jag varken äta eller dricka..
Imorgon har jag Franska prov.. det kommer gå åt helvete, för jag har inte orkat plugga nånting.. fast är bar 45 min så jag hoppas på att överleva iaf..

RSS 2.0