Back again where I once was before..?

Avslutnings foto imorgon.. Ska typ vara 3-åring och 3s min mormor och ge mig kakor xD Jag har ju sagt att min lilla söta napp skulle komma till pass nån gång (a)
Älsklings komentar när jag visade grejerna "Åh, det här ska bli kul att se" måttligt, vi kommer se helt flumm ut.. men men..
Bal sen på kvällen.. Just nu vill jag bara att det ska vara över, så jäkla mkt slit för en kvälls nöje.. är det verkligen värt det? Det kommer säkert bli kaos oxå, eller att folk drar efter nån timme.. Jag borde inte ens ha tänkt tanken att ge mig in på allt det här, någon annan kunde väl ha fixat allt? Iaf älsklig med, så jag överlever väl..
Kramade älskling tills han fattade att allt inte var bra, tillslut började jag darra så där som innan jag gråter..

Tillbaka till det jag hade förut, orkeslöshet, deppig, ont inuti mig.. ända som hjälper tillräckligt är Tobbe och massa träning.. jag vill bara slippa allt det här.. bara att det ska bli helg så jag får vara med älskling massor, bara han och jag.. och Rockyskrället då, men han är ingen fara.. huset för oss själva..

Orkar inte gnälla mer.... Orkar inget.....


Onsdag..

Hetsträning i 2 timmar.. sen var jag slut, lågt blodsocker och massa snurrig, cykla hem, plugga och provlocka håret inför fredag..
Franska prov imorgon, men först MatteA kompletering.. måste gå bra..
Gonatt


Några dagar mindre.. vad skulle det göra?

Satt och pratade med Pontus om begravningar och vad man ville skulle spelas upp för musik.. tills jag frågade om vi inte kunde prata om något annat.. fixade inte det oxå...
Det gör så där ont i mig igen.. :( Mentalt trött.. typ 15 skoldagar kvar.. hur fan ska jag orka...? Inte stuckit mig på omkring 3-4 veckor, men är nära nu.. jag ska inte, jag ska INTE
Franska prov på torsdag och nu kompletering av MatteA betyget oxå på torsdag..
En jäääkla vg-poäng och ett kryss i förklaringen för lite.. så himla nära MVG..
måste måste måste gå bra på torsdag..

Kanske inte blir älskling förens på fredag heller, eftersom vi har konsert på torsdag kväll.. om han nu ska träna så är det kört.... då är jag körd.. orkar inte utan hnm.. :(

Kan jag inte bara få dö och slippa det här..?


Snart slut på helgen

Jahapp.. inte skrivit på ett tag, men har itne orkat.. nu har Pontus sagt att jag borde.. det borde jag verkligen, men som sagt, har inte orkat.. orkar jag inte ens skriva så är det illa...
Massor att göra, massor med läxor och prov.. men nu är det bara ett prov den här veckan och inte så mkt till skola...

Älsklingen i torsdags, sov där oxå.. älskling dödstrött efter träningen och halvsov medans jag gosade med hnm på kvällen xD massa kelsjuk, men han var för trött.. somnade mitt i en mening, gulligt :D mitt i natten säger han "älskling jag tycker verkligen om dig" jag bara: "va? vad sa du?"  gullunge: "jag gör ju det", sen insåg jag att han hade pratat i sömnen, men ändå så gulligt :)
höll på att strypa Simba när han klockan 6 på morgonen först smiter in i rummet när jag öppnar dörren för att besöka toaletten, jag kommer tillbaka och snällt lyfter ut kissen igen och stänger dörren och en stund senare börjar Simba hoppa mot dörrhandtaget för att få upp dörren, vilket låter rätt mkt när man bara vill somna om.. fast han är rätt gosig ibland oxå Simba :)

Hann inte mkt med älsklingen på fredagen, klev upp ur sängen typ 10.. frukost, tv och sen hjälpa hnm att packa.. sen åkte jag hem och hans mamma körde hnm till Arlanda där bussen till GBG skulle gå ifrån.
En stund på stan och sen hem göra sig iordning och dra iväg till Johanna W som fyllde år, middag och bowling..
Kom hem och började sy på klänningen

Hos Malin på eftermiddagen på lördagen, tittade på "Finding Neverland" och pratade massor
Hem och sy på klänningen

Söndag : sy, sy, sy, sy, sy, men nu är den äntligen klar :D

Imorgon har vi idrottsdag.. skutta och springa och sånt på Österängen på förmiddagen och sen på eftermiddagen vid skolan och ha brännbollsturnering.. måttligt kul.. men men
Sen kommer älskling och gosar med mig :) Saknar hnm så mkt :( Mår aldrig bra utan hnm..
Obligatoriskt möte om klassresan på kvällen, så måste gå på det och lämna älskling hemma..
fast vet inte om jag verkligen har någon lust att åka.. men men.. det kan ju inte bli lika hemskt som förra gången iaf..

Äntligen helg!!!

ÄÄÄÄntligen Heeelg :D
Och jag har överlevt veckan! :) Trots allt som hänt..

Proven har gått hyfsat bra, nu är det bara börja plugga till nästa: Biologi och Bild och så är det Franska nationella oxå nästa vecka och MatteA nationella..
Inget OD nästa vecka iaf, det är skönt :)
Blir väl balfix oxh sånt under raster och sånt.. Vet inte om jag orkar med det här mer.. Bara massa tjafs.. fast nu har ju Louise och Lisa hoppas av "balkomitén" så lär väl bli lite lugnare iaf..

Ska iväg och kolla på älsklingens match imorgon iaf :)
och så blir det väl plugga och rita lite mönster till klänningen :) ska bli kul att sy, var länge sen man sydde kläder, typ syslöjden förra terminen då, men det är ju ett tag sen ;)

Älskling är bääääst :D Han gör mig så glad och lycklig <33
Utan hnm och Pontus skulle jag aldrig kunna leva, ni är underbara <3333 :D

Dum, dummare, dummast

Jääävla klass säger jag bara...
Så korkade, dumma, idiotiska... äh.. jag orkar inte skriva mer nu.. tar det imorgon eller nått...

Gonatt för alltid..? Eller nått...

Morr!!!

Där försvann min "gå-och-lägga-mig-tidigt"-kampanj..
Power Point presentaitionen inte sparad som den skulle = inte alls = borta = kvällens arbete förstört = måste göra allt igen...
Men nu är nästan allt återställt, lite animering kvar som jag inte orkade nu..

Sova NU NU NU!!

Mardi

En dag till avklarad, bara 3 kvar
2 prov skrivna, bara 3 kvar.
OD inställt, pga att lärarna insett att det bara är jag som gör allt och de andra inte engagerar sig..
Bal, ja.. eller jag vet inte, vi velar fram och tillbaka, är ju typ bara 17 dagar kvar om det nu blir som det är bokat just nu... Usch jag vill inte fixa det här, orkar inte.. Det fanns trots allt en anledning till att jag försökte hålla mig undan från det och lägga ansvaret på något annat, men så klart faller det på mig i slutändan eftersom ingen annan orkar?
Man SKA INTE vara duktig och snäll

Nationella i MatteA imorgon bitti, och Nationella i Franska efter lunch...
Usch...
Men efter det är det bara 1 prov kvar.

Power Point presentationen gjord klar så mycket jag kan just nu, eftersom jag inte har 2 av de andras material...
Redovisning inte nu på torsdag men nästa... Elakt nog har vi inga fler lektioner att jobba på, vilket betyder att det blir sitta hemma på kvällarna och göra resterande arbete..

Man kanske skulle ta sig iväg och träna lite imorgon...? Var ju ett tag sen nu, får väl ta passet jag fick av Pontus och simma det, då lär man vara så där lagom död sen ;D (Inte bokstavligt menat)
Vi får se...

Nu ska jag ner och prata med pappa och tigga skjuts till Lundellska i morgon bitti, sen soooooovaa :)

Äntligen Älsklingeeen <333 :D

Dag släpat sig fram, eller massa saker att göra.. usch.. bal grejs och OD.. jag borde verkligen säga promt ifrån, jag ska inte göra allt, men ändå blir det så.. Man ska inte vara så "duktig och snäll" som jag.. det blir bara jobbigt i slutändan...
Sen till Lundellska och skriva MatteA prov. Freddie hade först glömt bort mig så jag fick fråga i receptionen. Sen kom han, jag började skriva han gick och kom tillbaka en stund senare sen skulle han komma om ytterligare ett tag och se om jag var klar, det lyckades han tydligen oxå glömma.. han kom springandes när jag var på väg upp till lärarrummet.. Provet gick i övrigt bara så där.. 2 st som jag inte ens skrev svar på, bara chansade eller räknade på massa olika saker bara..
Pappa hämtade mig och sen hem där älsklingen väntade :)
Tänk att man nästan glömmer HUR underbar han är, hur ljuvliga hans kyssar är, hur fantastiskt bra det känns när han håller om mig och kramar mig, hur lycklig han gör mig. Kastade mig över honom det förste jag gjorde när jag kom hem, grät av lycka att äntligen få ha hnm hos mig <33
Nu har han åkt =/ Jag saknar hnm redan, känns som det kommer bli lika länge igen, även om det absolut inte kommer det, och det får inte det, aldrig mer! Gör så ont i mig när jag är borta från hnm länge.

Tobias Henriksson - Mitt allt <3 Det bästa, underbaraste jag har, bara jag har dig älskling så klarar jag mig utan allt annat, inget spelar någon roll bara du finns hos mig <33

Sova nu, godnatt världen.. Det är bara måndag,och jar är redan halvdöd.. se om jag lever imorgon eller om ni finner mig död snart..?

Hemma igen.. :( :)

Jaha.. då var man hemma igen då.. Tilbaka i verkligheten..
Saknar älskling så fruktansvärt mycket  :( :( Pratat med hnm i telefon minst en gång varje dag, och smsat..
Annars en underbar vecka <3 Massor av bilder

MatteA prov imorgon eftermiddag..
Annars i skolan, Bal och OD, jag kommer slita ihjäl mig den här veckan..
Måndag: MatteA prov
Tisdag: Matte9 nationella
Onsdag: MatteA nationella och Franska nationella
Torsdag: Engelska prov

bläää..
Jag borde gå och lägga mig, eller borde ha gjort för länge sen..

Inget sticka fortfarande över 2 veckor nu, men kommer nog bli svårt att låta bli den här veckan.. Jag ska inte!!

RSS 2.0