Frukost i solen

Har precis ätit frukost!
Lite sovmorgon idag (till 9.45) och när jag kom ner i köket badade hela köket i solsken. Underbart!
Halvvägs igenom frukosten kom dessutom en liten fågel och satte sig på staketet utanför köksfönstret och sjöng för mig. Kan det bli bättre efter 2 dagar av tråkväder? Knappast! ;) Dessutom är det ju fredag!
Nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning för skolan + panikplugga lite Samhällskunskap.. Vi har nämligen prov i ekonomi idag, jag är så rädd för att jag ska blanda ihop vad som gäller för låg coh högkonj. och allt sånt där.. Det är väl rätt logiskt, men lite nojig är man ändå. Hinner nog plugga lite på lunchen oxå.

Träning i eftermiddag, men tränar nog själv lite tidigare, återkommer med passet :)
Ha en trevlig dag! :)

Rädda mina öron!

Just nu sitter jag och försöket plugga, vilket just nu är mer eller mindre omöjligt eftersom det är ganska dålig isolering mellan mitt och min brors rum. Han spelar just nu på sin saxofon och måste nödvändigtvis göra massa konstiga toner som skär sig så in i norden! Mina öron går aaaav!
Är naturkunskap jag pluggar. Vi har prov på energi, hållbar utveckling, miljö, försurning och sånt.. Kan nog det mesta snart, så ska väl kolla igenom det någora gånger till och sen ska jag försöka skriva lite på min Hemtenta i Rättskunskap som ska vara inne på fredag. Har gjort de 2 första uppgifterna klart, bara den sista och lite större kvar.

Dagen i övrigt har väl segat på som vanligt..
Orientering på idrotten, det var kul men lite jobbigt, men vi höll humöret uppe! Eftersom det var bokstäver på varje kontroll, som man skulle fylla i på ett papper, hittade vi på massa sommriga (och andra.. hmm.. konstiga ord utan samanhang) som började på den bokstaven, medan vi letade efter nästa.

Får väl se vad som blir gjort mer, kanske lite Samhällskunskap? :)

Helgen i Gamleby

Det känns som att vi har ätit konstant hela helgen, tack och lov är det väl inte riktigt så.. meenn..

Vi åkte ner på lördag efter att jag hade jobbat (och blivit badad av mina simmare.. i bara underkläder under tränarkläderna..) och kom ner vid 18-tiden. Eftersom vi ätit på vägen var vi inte hungriga när Gunmarie (T's farmors syster) ville bjuda på middag, så då tvingade hon i oss lite fika istället.
När vi sedan åkte hem till Linnea (T's gammelfarmor) var ju hon helt övertygad om att vi nu var hungriga och fixade varmkorv med bröd. Jag var fortfarande inte hungrig, men Linnea blev nästan ledsen när jag bara tog lite att dricka. Och inte fick vi gå och lägga oss förräns vi bedyrat att vi hade något som vi kunde äta på rummet, om vi skulle vakna i natt och vara hungriga.

Efter frukosten på morgonen var T och jag ute och sprang, efter dusch så var vi och kollade runt lite på ställen deras släkt bott.
Sen vid 2 var det "middag". God mat, men mycket.. kändes som vå åt konstant till 17.. Förrätt, Varmrätt, Efterrätt, Fika, Tårta.. osv..
Vi kom iväg hemmåt vid 17.20 tiden

Var kul att träffa Linnea, hon är en pigg och glad 90-åring som pratar sjungande småländska och rullar massor på R:en :)
Trevlig helg kort och gott :)


Träningspass fredag 16/4 + söndag 18/4

Morgon:
Gym, lite blandade saker typ, orkar inte räkna upp allt, då jag själv knappt minns :)

Em/Kväll:
Danne insim
300 fr arm
6x50 fr prog 1-6 F1-F6
300 ry arm
4x75 ry acc mot 25
300 br arm
3x100 1:a F4 br 2:F3 vf 3:e F2 vf
300 fj arm (= dödade mina axlar!)
12x25  ss fj start 45
100 löst
200 me F4
300 avbad

Söndag morgon var T och jag ute och sprang i Gamleby :)

En "ledig" kväll, men alltid finns saker att göra!

Känner mig faktiskt rätt duktig nu!

* Jobbade 1 timme när jag kom hem från skolan
* Satte på tvättmaskin
* Orkester
* Hängde tvättmaskinen
* Städat på rummet

Nu ska jag snart gå och lägga mig för i morgon blir det träna av!
Först morgonträning i gymmet, bla med Michaela som kom och övertalade mig
och sen simträning på eftermiddag/kvällen 17-19

Där emellan skola som vanligt men vi ska lyssna på 3:ornas PA (ProjektArbete) 2 timmar i slutet av dagen :)

Gonatt världen!

Våren är här!

Nu känns det verkligen som att våren är här!
Idag cyklade jag till skolan, och det var inte helt fel faktiskt :)

Annars hände inte så mycket idag, dagen segade på som vanligt alla tisdagar..

Jag är såå grymt sugen på att träna! Det är så typiskt att man ska ha ont i halsen då ju.. Men jag hoppas det går över snart.

I helgen ska vi åka ner till Gamleby som tydligen ligger i Västervikstrakten för att hälsa på coh fira Tobias gammelfarmor Linnea som fyller 90 år!
Det är lite spännande/nervöst, då mer eller mindre hela hans släkt kommer vara där, och jag har bara träffat de släktingar som bor nära Uppsala + en av de som bor där i Gamleby, Tobias farmors syster.
Ja, det blir väl en hel vetenskap, men ändå rätt kul :)

Nu ska jag gå coh lägga mig och läsa de sista sidorna i Kejsaren av Portugallien (sorgligt slut nu..) och lite av sammanfattnignarna av matten och kanske lite körkortsboken om jag hinner och orkar innan ögonen faller igen ;)
Gonatt :)

Hemma!

Nu är vi hemma igen från en underbar vecka i Åre!
Vi kom hem vid 18-tiden så det var ett tag sen, men...
Kvällen har spenderats i soffan framför tvn med mamma och pappa då T är ute och firar 2 kompisar som fyller år nu under helgen.

Skriver mer om veckan i Åre och lite bilder kommer säkert sen, men nu ska jag sova för nu orkar jag inte vänta på min älskling längre, han får komma och väcka mig sen med pussar :)

Imorgon blir det skriva uppsats.. dumma jag har inte ens börjat, trots att vi haft hur lång tid som helst på oss (jag vill inte ens minnas HUR lång tid, så upplys mig inte!) Det ska i alla fall vara en argumenterande text om framtida energikällor... Så nu ska jag lägga mig och fundera ut en tes först och främst!

Gonatt!

Påsklov :)

Äntligen påsklov!
Inledde påsklovet med lite drygt 2 timmars jobb. Det gick rätt segt eftersom datormusen dummade sig och jag bara längtade efter att få åka till älsklingen.

Nu är jag hos älsklingen och vi har ätit lite middag och så. T håller på att packa nu och Simba bråkar med honom.
Simba verkligen moppsar med honom:
* Först luktade han på T's glas med påskmust och därefter nös i det ;)
* Sedan välte Simba en blomkruka (tack och lov var allt av plast) bara för att han skulle kunna sätta sig precis där blomman stod.
* Nyss gick han och lade sig mitt bland T's packning, närmare besämt på en handduk :)
Simba äger ;)

Den lilla kissen, Kiara, har trattdepression efter kastrering och märkning förra veckan. Hon är ju så liten så även om hon fick den minsta tratten de hade så är den ändå typ för stor.


Här är sötpluttarna ;) Fler bilder på dem kan ni hitta här

Imorgon blir det hem och packa + Påsklunch hos mormor och morfar :)
Och på lördag någon gång mitt på dagen åker vi upp till Åre!
Ska bli såååå skönt att komma iväg lite, även om det känns som att jag har typ halva mitt skpå från skolan med mig, men det blir ju ändå tid för skidåkning. Nu ska jag banne mig lära mig åka snowboard oxå!

Får se om jag hinner skriva något imorgon, annars:

Glad Påsk på er alla!


RSS 2.0