Smycken

Dessa smycken gjorde jag här om dagen :)

Det vänstra är till min lilla kusin, som blev så avis när hon och hennes mamma var och köpte pärlor åt mig (som jag fick i födelsedagspresent) så jag gjorde ett åt henne. Små rosa blommor (eftersom hon är en väldigt rosa tjej) och lite annat smått och gott, uppträtt på elastisk tråd, praktiskt för små tjejer :)

Det andra är till mig själv, lite hopplock, enkelt, stilrent och snyggt :) Funderar på att göra matchande halsband och örhängen oxå :)



Vad tycker ni? Någon som vill ha ett halsband/armband/örhängen? :)

Gotlandsbilder!

Eftersom Michaela påpekade att jag fortfarande inte hade lagt upp bilderna från Gotlands, så tog jag mig an att göra det nu :) Jag tycker de får tala för sig själva och så får ni fråga om det är något ni vill veta :)
Bilderna är klickbara :)




Hemma!

Nu är man hemma från Gotland igen, eller ja vi kom hem i söndags, men jag har inte orkat skriva något här.
Det är en otrolig värmebölja över Sverige nu, det är stundvis ganska jobbigt särskillt på kvällarna när man ska sova. Man somnar sent och vaknar tidigt och kan inte somna om. Dessutom blir man trött av värmen oxå.
Mer om Gotland får jag berätta ikväll eller något, och lite bilder kommer väl.
Just nu sitter jag på jobbet. Här är lika varmt som över allt annars. Det är mindre kul att jobba nu, men det går. Det är slagsmål om fläktarna och alla fönster står vidöppna.
Vad nyss en ung kille från transport här. Han såg helt matt ut och behövde nog fylla på med vatten, eftersom han även verkade ganska förvirrad. Men det kan iofs bero på att jag aldrig sett hnm här förut, så kan ha varit första gången.
Själv sitter man och dricker så mkt vatten och saft som möjligt. Fläkten står på högsta läget och blåser på både mig och papprena på skrivbordet.
Jag måste helt klart skaffa en fläkt att ha hemma. Älsk var och försökte hitta en åt mig igår men alla hyllor var soprena på fläktar av alla slag. Så får försöka idag på Clas Ohlsson på väg till mormor och morfar. Ska nämligen äta middag med dem ikväll, mysigt :)

Nej, åter till arbetet!

1 dag kvar till semester



Bjuder på 2 nya bilder som jag har tagit med nya kameran. Den första (kaktusen) är här hemma i mitt fönster och den andra (röda blomman) är en mystisk blomma vi har på jobbet. Ingen vet hur den kom dit, vad det är för sort eller vems den egentligen är. Det vi vet är att om man försöker lukta på den så är luktar det inte gott! Tur att jag har lite zoom på kameran så måste man inte vara allt för nära. Var dock dåligt ljus idag när jag tog den, får försöka någon gång sen om den fortfarande blommar.

Imrogon åker vi till Gotland! Vi åker nattbåten, 23.30 går den.. Men det gör inte så mkt, jag ska ju till mitt paradis så <3 :) Och ännu bättre är att älsklingen ska med :) Dock blir han och jag bara kvar 9 dagar, eftersom vi måste hem och jobba sen :/ Men men, njuta så mkt som möjligt under den tiden.
Kommer inte bli några uppdateringar här, det blir efter.

Ha det bra!

I söndags

Jag blev tydligen lite lat när jag kom hem igår, så därför orkade jag inte lägga upp saker från söndagen, men här kommer lite iaf:

Mycket fixande och jag sprang mycket fram och tillbaka mellan vårt hur och lokalen vi var i.
Vi grillade och åt gott, sjöng SingStar och annta trevligt.

Presenterna jag fick:
Tess, Karo och Johanna: Plånbok, Liten handväska, Väskhållare
Elisabet, Linnea, Linda och Emma: Necessär, Mascara, Fotlänk, 2 nagelack från Depend, guldiga örhängen
Ester: Hello Kitty-väska
Michaela: Guld hänge i form av en ängel :)


Michaela och Tobbe grillar


Karo med micen i högsta hugg


Tess


Lite mer folk :)

RSS 2.0