Dag 6 + 7..

Igår bara lägga in underhålls avtal i Medusa och ha hand om telefonen.. astråkigt.. samma idag hittils.. Sitter på jobbet nu, skriver lite när jag inte orkar lägga in fler avtal för stunden.. och sen är det bara fortsätta jobba när man skrivit några rader.
Insändaren står iaf i tidningen idag, hoppas man får något svar eller någon iaf reagerar och kanske tar åt sig det som stod i den.
Inte på direkt uppåt humör idag heller.. Saknar älskling massor.. Pontus är nog rätt sur på mig oxå eftersom jag inte orkar berätta allt.. Har lovat att skriva det här istället.. Han skulle ju till sin andra Jenny så han hade väl inte riktigt tid..
Kompisarna från skolan kommer ikväll på födelsedagsmiddag.. hade igentligen ingen lust att bjuda Ester och Karo, men kan ju inte utesluta de två och bjuda resten.. så får stå ut en kväll.. sen behöver jag inte ha så mkt med dem att göra.. Fast igentligen har jag lust att bara ställa in allt och be Tobbe komma istället.. Grät hela vägen hem igår.. och det jävla tåget var ju tidigt oxå = några minuter kortare med älsklingen.. :( Jag hatar att åka ifrån honom, det gör så ont i mig...
Och det på allt annat gör att jag inte orkar, inte ens prata om det..
Vi satt vid ån i söndags och pratade om sommaren.. 3 veckor utan älskling i sträck.. han åker på Gothia sista veckan jag jobbar, och sen åker vi till Gotland 2 veckor, och han till Sälen en vecka under tiden vi är på Gotland.. Tobbe föreslog att han skulle komma till Gotland när han kommit hem från Gothia, kanske åka med oss, eller i annat fall någon dag senare och vara där till dagen innan de ska åka till Sälen. Det gäller bara att övertala mina föräldrar.. De har som sagt ingen anledning att säga nej.. har bestämmt mig för att vägra följa med ifall älskling får följa med, särskillt som det ser ut som de inte kommer låta mig åka hem till Köpings träningsläger..
En av sakerna som får mig att må dåligt är att mamma och pappa knappt pratar med Tobbe.. inte frivilligt ur bara tomma luften.. ibland när pappa och Tobbe tittar på fotbollen så pratar de rätt mkt, men aldrig annars, och eftersom mamma inte tittar så mkt på fotbollen så blir det aldrig så med henne.. Tycker de inte om hnm eller tycker de bara att de inte har något att prata om med honom? Borde de inte ens kunna låssas lite..?
Tobbe känner sig nog inte så "trygg", eller vad man ska säga, hemma hos mig.. man ser det på honom ibland..
I början, okej, då kan jag gå med på det att mamma och pappa var lite vaksamma, men nu efter snart 9 månader..?
Hans föräldrar pratar massor med mig, och de har sagt att de tycker jag är jättetrevlig och snäll och duktig.. vem vet om det är sant, men de kan iaf låssas, vilket gör att jag trivs och känner mig "trygg"..
Om det nu tänker vara så här.. kräver inte att mina föräldrar pratar JÄTTEmkt med honom, men något mer än "hej" och "kan jag få salladen" kan de väl säga..? Tänk om Tobbe en dag tröttnar på det.. Inte värt möda att ha en flickvän som har föräldrar som är överbeskyddande, gnälliga och inte verkar tycka om en.. Om det skulle bli så.. att det tar slut.. så kan jag inte leva.. vad som helst bara jag slipper vara utan honom, det går bara inte.
Det är ändå han som har fått mig att orka 9:an.. Har alltid sagt "Det ordnar sig, älskling, det blir bra, vi hjälps åt"
Tobbe och Pontus är det bästa jag har. Finns inget som någonsin kommer kunna ändra på det..
Jag hoppas ni kan utstå mina elaka/ledsna/sura/hopplösa stunder, men jag förstår om ni inte kan det, kan inte lova att jag ska bättra mig heller, eftersom det är så jag är...

__________________________________________________

Ja.. vet inte vad jag har skrivit.. orkar inte läsa igenom det heller.. låter så patetiskt... men men.. nu hemma och äntligen lyckats få iväg tjejerna.. usch usch säger jag bara, men nu slipper jag dem ett tag iaf.. tur det..
Äh, skit samma det är nog inget att läsa det här men.. sova snart.. Imorgon ska jag prata med mamma och pappa om Gotland och det.. om jag inte hinner ikväll..

Gonatt världen..

Dag 5 - Måndag

Plastat och laminerat bilder med Sevim.. och lagt in saker i Medusa och sånt..

Köpte klänningen idag iaf.. Tobbe ville fota mig i den sen så..

Mentalt jobbig dag.. Mår så konstigt.. var till slut och tränade iaf.. våtdräkten.. funkade rätt okej, tog ett tag innan man kom på hur man skulle vända på bästa sätt utan att få in allt för mycket vatten..
Förlåt Ponuts.. du vet att jag har svårt att prata om allt när det är som jobbigast.. Du är den jag litar mest på, och vet aldrig sviker.. men går inte nu, jag vet knappt själv vad som är felet..
Bröstsim tills jag hade så ont att det inte gick mer, inget linement, pressa pressa.. usch på mig, inte tänat ordentligt..
Allt är så jobbigt och dumt.. om jag bara kunde få slippa..
Die.. nobody will miss me anyhow, so why do I had to live in this pain...?

Gonatt världen, hoppas vi inte ses mer.... inte i det här livet iaf..

Insändaren till UNT...

Idag (20/6) stod det i tidningen att beslutet om att flytta Fyrisskolans elelever till Ekebyskolan är fattat.
Artikeln kan inte vara helt korrekt eftersom en insändare från lärare och rektorer på Fyrisskolan publicerades onsdag den 18 juni, där lärarna skrev att de inte hade haft en aning om att flytten ens var på tal.
"Båda skolorna samt gymnasieledningen har begärt att få göra denna omflyttning" säger Mohamad Hassan.
Men det kan ju inte stämma om nu 8 lärare skickar in en insändare till tidningen och säger att de inte ens visste om det? 
Men varför flytta elprogrammet, riva husen för att istället ta in 2-3 nya program? Ska man inte prioritera att ha kvar de program man redan har på skolan innan man tar in nya? Nej, kommunen väljer tydligen att brutalt, utan förvarning kasta ut eleleverna bara för att slippa renovera lokalerna. Det är klart att det kanske blir billigare, men är det så bra för de båda skolorna och alla elever som berörs?
Sedan har ju precis de elever som nyss sökt gymnasium för att till hösten börja ettan på gymnasiet haft möjlighet att välja Fyrisskolans elprogram. Ska de då få höra "Nej, tyvärr, det program du valt kommer inte längre att finnas på den här skolan, det har flyttats till Ekeby"? Är det verkligen rätt, eftersom man idag väljer både skola och program när man söker gymnasium?
Och de som ska gå sista året på gymnasiet, ska de få börja ifrån noll igen genom att byta lärare också, och antagligen inte få ha kvar mycket av det betygsmaterial som de redan jobbat ihop under de två åren de redan gått på skolan och haft samma lärare?
Och vad spelar det för roll om könsfördelningen på Ekeby blir jämnare, som man noga påpekade i artikeln torsdag den 12 juni?
Lokalerna som man nu planerat att Fyrisskolans elelever ska få överta ägs inte heller av kommunen, utan Doctrinagymnasiet, som använde lokalerna förut, hyrde dem av Ågerups fastigheter. Blir det inte en ganska stor kostnad att istället hyra dessa lokaler åt Fyrisskolans elelever?
Så är det verkligen nödvändigt och bra med en flytt av Fyrisskolans elelever?
 
JF & TH

Dag 3 och 4 + helgen

Onsdag:
Inventera infektionsverkstans lager, Ankomstkontroll på några typ dropp-pumpar..

Torsdag:
Mer på pumparna, och lite inventering.. hade telefonen på förmiddagen.. Uppe med Jocke på CIVA och fixade nån uppdatering på någon utrustning där, och eftermiddagen hjälpte Sevim (stavn?) med att klippa till och laminera bilder.
Sen dötid eftersom alla hade flexat ut tidigare och så var jag kvar där med telefonen.. hjälpte Linda och Johanna en stund, sen fick jag oxå gå :)
Åkte och provade och köpte våtdräkt :) Fick av mamma och pappa i födelsedags present. Och sen åkte man hem till älsklingen :) Hna drog och tränade typ direkt när jag kom, så åt och tittade på tv medan jag väntade. Sen kom underbaringen hem och vi typ kastade oss över varandra (a) och "gick och lade oss" rätt tidigt ;)
Sover så himla bra med hnm, visst vaknar man ibland och så, kryper lite närmare och kramar lite hårdare, men somnar snart om igen :)

Fredag: 
Tog oss inte ur sängen förens typ 10 och åt frukost, åkte och handlade lite middag och sånt med hasn mamma innan de skulle dra. Sen åkte de och vi vart själva i huset (så när som på 2 katter, men de var ute större delen av tiden) Kel, gos och mys i MASSOR!! Tänker dock inte vara allt för detaljerad (a) ;)
Var ner och provade våtdräkten i Valloxen :) Funkade bra, var inte såå kallt ändå :)
Älskling fick ont i huvudet och jag fixade tablett åt hnm och vi skulle bara vila en liten stund.. det resulterade i att vi båda somnade, vaknade lite knappt en timme senare och smög ut i köket och började fixa maten. Grillad kyckling, pommes och bea-sås :D Vi åt myste i soffan och åt godis och så, sen tittade vi på Rain Man och korkade upp Jordgubbsvinet :D
Såååå gott <33 Alkoholfritt så klart :)
Älskling grattade precis efter 00.00 trots att jag lyckades förstöra allt för hnm, blev tyvärr reklam precis en stund efter han hade smygit iväg, och visste inte men... så fick present redan innan 00.00 :) Ring, assnygg ;D Precis sån stil som jag ville ha (OBS INTE förlovning eller nått sånt...)
Sen somnade vi strax efter att hans föräldrar kmmit hem.

Lördag :D:D 21 juni:
Älskling grattade igen med pussar redan vid tyk sju-tiden, men vet dock inte hur vaken han var då, men gulligt iaf, sne somnade vi om, masade oss ur sängen typ strax efter 10 åt frukost och packade ihop oss för att åka in till stan och sen hem till mig.
Typ allt var stängt på stan eftersom det var Misdommardagen, men Holmlunds var öppet, och älskling ville köpa en tröja vi hade tittat på tidigare åt mig.. var tyvärr slut men blev en vindjacka åt hnm, Lyle and Scott, så klart, min lilla märkesnörd xD :)
Åt på stan och åkte hem till mig sen och gjorde tårta :) sen kom Mormor och morfar, Camilla, Micke, Elin, Jenny och Jacob, och vi åt middag och tårta :) Fick snöflinge-örhängen och 500 kr av mormor och morfar och 500 kr av Camilla och CO och så våtdräkten och ny sadel till cykeln av mamma och pappa.
Sen tittade de flesta på fotbollen och alla tippade vart 1-1efter vanlig speltid 90 min + stopptid, Älskling vann :D typ 110 kr :)
Och sen åkte gästerna hem och vi gick så småningom och lade oss.

Söndag:
Gick upp rätt sent, och åk frukost och sen slötittade på TV, Åkte sen in till stan för att köpa klänningen jag önskat mig i födelsedagspresent för pengarna jag fick. Typsikt nog hade de stängt, så ska åka efter jobbet imorgon och köpa den. Fast vart en annan typ klännings-skjorta och så fick jag en tröja som jag tittat förut på av älskling i födelsedagspresent.
Åt på stan och sen gick vi ner till ån och satte oss och gosade lite, massa nostalgiii <33
Sen åkte älskling hem eftersom han föräldrar ville att han skulle komma hem til middagen och jag hem till mig.. så sitter här och har tråkigt nu, älskling hjälper sin pappa så kan inte logga in på msn heller.. Pontus inte heller inne :(

Min mormor och morfar och Camillas familj verkar nästan tycka bättre om hnm än mina föräldrar.. De pratade nästan mer med hnm under bara en kväll än vad mina föräldrar gjort under 8, snart 9 månader....
Vill att han följer med till Gotland.. klarar inte 3 veckor utan hnm.. Efter långa diskutioner kom vi frma till att de i stort sett inte har någon anledning att säga nej... men de kommer väl lyckas ändå.. Morr.. grr... jag vägrar åka med annars!! Om de nu inte tänker låta mig åka hem till när Ponuts och Köping kommer på läger, kan de väl åtminstone låta Tobbe följa med till Gotland och vara där en vecka, blir knappt ens det eftersom de ska till Sälen sen..
Mina dumma, gnälliga, petiga föräldrar, som inte ens kan lossas att de tycker om deras dotters pojkvän..? *suck*

Dag 2 - Tisdag

Pärmgrejs åt D1 idag, satt från typ 8,15 till 13.30 med dem, sätta in register, pilla in lappar i registerflikarna, sätta in papper och protokoll och sånt. På eftermiddagen lämnade D2 mig ensam med telefonen, som tur var ringde det inte, bara några bud som kom och lite folk, men det löste sig enkelt. Och sen med Klara och gjorde ankomstkontroll på 2 st dropp-pump grejer, minns inte vad de heter... Och så hittade fel i bruksen. Tårta till eftermiddagsfika (a)
Var och köpte Sommarpasset på Fyrishov efter jobbet, blev ju 100 kr billigare bara för att jag köpte det innan min födelsedag (a) fast iofs var det mammas pengar så.

Sova, massor trött, orkar ingentiiing, vill inteeee.. längtar bara till torsdag eftermiddag och få åka till älskling.
Saknar hnm så himla mkt, är så ensamt, särskillt på natten.. ingen att krama, ingen att krypa närmare om man vaknar mitt i natten och inte kan somna om... :(


Dag 1 - Måndag

Första dagen med sommarjobb.
Först en stund med David (D2) i kundtjänst och ändrade på några saker i Medusa, eftersom det inte fanns något att göra och ingen var där än.
Sen med Johanna och Linda och packade upp sepupp-apparater (stavn?) och sen kontroll med ett datorprogram och sen klistra märkningslappar och sånt och sen packa ner, 20 st så tog lite tid..
Och personalmöte, astråkigt, tyckte tydligen alla andra oxå eftersom ett flertal slumrade till, fattade typ ingenting vad de pratade om så...
Och så uppe på 95B och hämtade en inhalator.. det är läskigt på barnavdelningarna, alla andra är kul, men barnkliniken tycker jag inte om :S
Imorgon hade David (D1) nått pappers-pärm-jobb åt mig, han sa att det var kul, men vå får väl se..

Litet extrajobb från pappas kompis, 3 örngott med en form av spetskant som har typ fransat sig.. så ska klippa bort det och sy dit ny kant så för jag 400 kr.. fått 200 i förskott, och 200 till sen.. inget jobbigt, men bra betalt, så man säger ju inte nej precis.. 400 spänn och kanterna var renklippta på en kvart, sy kanten tar väl lite längre tid men..

Dumma knä.. kom på nyss varför jag inte hade mer ont igår.. Började med att jag oförklarligt typ haltade utan att ha ont, och sen senare hög det till i högra knät, och gjorde massa ont.. men sen ont i huvudet oxå så tog tablett, så då lindrades knät oxå.. blä.. massa ont idag, särkillt cykla till och från jobbet och alla trappor.. Droga mig på tabeltter för att sov inatt och antagligen imorgon om det inte är bättre..

Det får inte bli så, absolut inte, aldrig i livet!!

Sabba mitt liv bara.. gör det... tre år till av helvete, inte ens ett ynka år bra?!?
Jag visste det, det var för bra för att vara sant.. men varför jag?!?!?!?
Idag stod det i tidningen: Fyrisskolans Elprogram ska flytta till Ekeby gymnasiet..
Det som jag hade sett fram emot ända sen jag bestämde mig för att söka till Fyris kommer genast att förstöras?!?
Att få gå på samma skola som Tobbe, skulle betyda att vi skulle kunna träffas mycket oftare, nästan varje dag i princip, trots att vi skulle vara i olika hus, men ändå nära, och att få träffa hnm oftare skulle få mig att må så mycket bättre..
Tobbe vill inte heller att det ska bli så, inte bara för våran skull, utan de praktiska för honom, kommer att ta massa extra tid att åka ända dit ut och sånt skit..
Hans pappa kom hem idag och sa "Tobias ska du flytta till Ekeby?" vi båda utbrast "va?!?!"
"Har ni inte läst dagens UNT?" frågade han och bläddrade fram till rätt sida. Vi läste och jag försökte förtvivlat hitta något litet ord som sa att det inte var helt klart än...

Elutbildning flyttas till Ekebygymnasiet i höst

I Höst flyttar eleverna på Fyrisskolans elprogram till Ekebygymnasiet. Det väntas politikerna i utbildnings- och arbetsnämnden, UAN, besluta om nästa vecka.

Genom att flytta eleleverna till Ekebygymnasiet slipper kommunen bygga om Fyrisskolansk lokaler för att passa elundervisning.
- Det sparar vi minst 30 miljoner kronor i investeringsmedel på. Vi kommer också att miska vår hyra med omkring en miljon kronor, säger Mohamad Hassan (fp), ordförande för UAN.

Flytten gör också att könsfördelningen bland eleverna på Ekeby blir jämnare, idag är cirka 80 procent av skolans elever tjejer. Ekebyskolan växer också från dagens 300 elever till 500.
      I Ekebygymnasiet finns redan lokaler anpasade för elprogrammet som friskolan Doctrinagymnasiet tidigare hyrt. Men när Doctrina nu flyttar får Fyrisskolans elelever ta över lokalerna.

Lokalerna ägs dock inte av kommunen, utan av den privata hyresvärden Ågerups fastigheter. Oppositionspolitikern Ulrik Wärnsberg (s) är kritisk till att kommunen nu hyr in sig i fler externa gymnasielokaler. Han tycker att man borde vänta med beslutet om flytten till den utredning dom nu görs av gymnasieskolans lokaler är klar.
- Det är konstigt att forcera fram ett beslut om att hyra ytterligare externa lokaler när vi samtidigt utreder hur vi ska göra oss av med lokaler och minska våra hyreskostnader, säger han.

Får gnälla mer om det senare..

Älskling underbar, han säger att han hellre hoppar av och byter program om det blir så.. men det går inte.. kommer vara för sent när de får reda på det...

Älskling på träning nu.. jag sitter bara här och deppar.. Älsk är bäst, idag sa han en sak som bara får mig att älska honom ännu mer <3
ska nog dra bort till elljusspåret och springa... jag som trodde jag nästan kunde hoppas på att jag mådde bra.... Springa tills jag är så jäkla slut att jag inte orkar cykla hem igen och de får köra mig till sjukhuset istället eller nått.. jag vill inte leva... jag kommer aldrig orka skolan om det blir så.. aldrig...

1 dag kvar i skolan + avslutningen

Är typ helt förstörd.. Gråtit i 2 timmar....  Kroppen skriker av smärta...
Nålen.. Pontus vägrar typ prata med mig..
Älskling upptagen av fotbollen.. om jag skulle ringa hade han ändå vara allt för upptagen av tvn för att prata med mig, om jag så sa att jag höll på att förblöda eller nått hade han säkert bara mummlat något till svr för att sekunden senare glömt vad jag sagt...

Döda mig någon.. Snälla..?!?!

Min absolut bästa vän som jag inte klarar mig utan vill inte prata med mig och min över allt älskade underbaraste pojkvän tittar på fotboll och svarar på sin höjd på sms ibland...
Det är just nu jag behöver er, för att slippa allt det onda.. för att inte sticka mig med den jävla nålen... men ni verkar inte orka med mig och ha tid för mig, så jag får klara mig själv, inte gnälla..

Nytt..

Jahapp.. då var bloggen äntligen omlaggd.. ska väl utforska snart..

Torsdag förmiddag i skolan, masso ont i huvudet, sån där huvudvärk jag brukar få innan jag får lågt blodsocker eller svimmar.. så åkte hem, eller rättare sagt till älskling (skulle ju ändå åkt dit efter skolan) på en gång efter jag hade ätit lite och skippade de 3 sista lektionerna. Han kom och mötte mig vid tåget och vi gick hem till hnm.. sen körde han mig i säng för jag var så trött och hängig, trotts att jag varit hos skolsyster (hon var för ovanlighetens skulle där när man behöve henne! :O ) och fått en tablett.. så jag sov 1-2 timmar eller nått medans älskling satt och spelade flight simulator
Lite senare kom hans mamma hem och vi åkte med henne och handlade mat till middagen, tacos :D:D
Laga mat, äta och sen efter ett tag drog Tobbe ner till Engvallen och tränade.. Åkte dit i slutet och tittade lite och sen cyklade vi hem och tittade på Tv, 2 fast 2 furious, och myste och lite så och sen sova :)

Fredag gick vi upp vid typ 10 tiden och åt frukost, sen gick vi med hans mamma och rocky ner till vattnet och försökte få rocky att hoppa i efter en tennisboll i snöre, mne den lilla badkrukan kom till slut på att han kunde dra i snöret så att bollen kom närare så slapp han blöta ner hela sig xD
När vi kom tillbaka hade Markus smsat och frågat om Tobbe ville dra ner till Broplan och spela fotboll, så vi cyklade dit och Markus och Tobbe stod och spelade mål mot mål medan jag var bollhämtare eftersom min snyggaste älskling lyckades skjuta över målet hela tiden xD Efter nån timme blev det för varmt och vi åkte hem och sen föröskte Tobbe lära mig spela Flight Simulator, vilket inte gick så bra eftersom jag inte hade tillräckligt med ork för att lära mig..
Sen vart det kväll och vi åt middag och sen vid 22 tiden tittade vi på Repmånad eller hur man gör män av pojkar med Lasse Åberg och CO.. sen sooova..

Imorse gick vi upp typ halv elva åt frukost och gjorde typ ingenting, gosade bara och försökte lära Rocky att man inte ska tugga på freesbeen och använde en vattensprayflaska (som Rocky är massa rädd för) det urartade efter en stund och jag for efter Tobbe och sprayade på honom. Mitt i alltihop kom hans farmor dig, som jag inte träffat förr, och sa "hej" när hon såg mig, jag hejade snabbt och sen for vi vidare och sprayade mer.. så artigt och snällt mot hans farmor.. :S
Åkte hem vid halv 3 för att vara hemma lagom till lilla söta kusin Elin skulle komma som är barnvakt åt nu :)
Lekt lite med Elin, lagat mat och sen borstat tänderna och nattat Elin och nu sitter man här.. ska väl snart sova..Inspektera nya bloggen lite oxå :)
Imorgon ska jag till Tobbe igen, först å titta på deras match och sen blir det väl hem till hnm :)

Typ 4 skoldagar kvar...

Jag vet, jag har varit seg på att skriva.. men orkar inte bry mig just nu...
Längtar tills allt det här är över.. 4 dagar kvar, + utminingen + skolavslutningen
Klassresa i helgen, var väl så där kul, men var rätt skönt.. ute och solade och badade nästan hela tiden :)
Jag var nog den som sov mest av alla, vissa sov tydligen bara 2 timmar.. :S

Vad ska man göra om ens föräldrar inte verkar tycka om ens pojkvän? Han som gör deras dotter så himla lycklig och glad och som hon älskar mest av allt i världen?

RSS 2.0