Hej då cvilisationen!

Jaha.. du var det braiga över... :(
Med älsklingen torsdag eftermiddag/kväll och sen åkte jag till honom efter flöjten i fredags.
Vi gosade och myste och sånt :) Han underbarade sig massor till och med så att jag grät, först lyckotårar och sen typ ledsna. Berättade till slut om att jag stack mig förut.. Han såg rätt förvånad ut, och sen frågade om det verkligen hjälpte.. "Nej det är bara intalat att det hjälper"... Se grät jag massor mer, och sa att jag inte ville åka där ifrån. Han sa att han inte kunde låta mig åka där ifrån gråtandes. Han lyckades till slut  övertala  mig att skicka ett sms hem:
"Jag sover över här om det är okej. Det funkar för hans föräldrar så" Fick tillbaka 10 över tolv: "Det är väl typ inte så här vi ville höra det, via sms. Ring imorgon och tala om när du kommer hem."
Så blev det så.. sov där :) Så underbart <3
Idag var vi ner och kollade på seriestarten för Knivstas A-lag. De förlorade med 0-3. Sen till ICA och köpte godis och sen var det tydligen fotboll på TV, Liverpool - Burmingham, så vi "tittade" på det eller ja, älskling tittade, inte jag xD Hem efter middagen eftersom mamma och pappa tvingade mig att åka hem tidigt så jag skulle hina packa..
Tårarna rann massor när vi stod på perrongen, "Älskling det ordnar sig, jag ringer varje dag" försökte han trösta mig med.. Grät typ hela vägen hem.. 

Mamma och pappa är elaka, de har fortfarande inte gnällt på mig för att jag bara smsade, trotts att pappa antydde på det när jag pratade med pappa i telefon. Packat klart nu iaf. Nästan iaf.. Planet går 12.15 imorgon, älskling skulle typ ut och fota när vi lyfter :) så sött <3

Imorgon åker vi till Björkliden...  kommer sakna älskling så himla mkt :( :( :(
Hej då civilisationen, är hemma den 4 maj.. Mobilen är på, så är bara ringa när helst någon har lust..
Vi får väl se hur många ben vi bryter, om man bryter tillräcklig många så kan man dööö det kanske är ett bra sätt att dö på.
Aja..
Hej dåå och gonatt världen!


Wednesday evening

Orkar inte skriva så mkt nu.. men älsklingen var här, men sen åkte han till TH för att sova där så det är nära till praktiken imorgon..
Ska nog dit imorgon när vi har slutat.
Saknar hnm redan :(
Vill bara att klockan ska bli typ 15.30 imorgon och vi får sluta så jag kan åka dit och träffa hnm.. <3
Ska väl sova nu.. Nationella imorgon i Matte.. B1 och B2.. går nog bra.. B1 är enkelt, B2 kan inte vara svårare än MatteA-kursens så det betyder oxå enkelt..
Aja löser sig..
Nu borde jag sova.. Kmr bli ensamt inatt med.. :(

Gonatt världen, hoppas att vi inte ses mer........

Tuesday

Det sämsta med våren är att varje vår kommer alltid en stressande känsla krypande. Allt som måste göras innan skolan slutar, eller alla uppgifter och sånt som måste vara inlämnat det och det datumet..
Jag hatar det verkligen, särskillt nu!!!!

Det bästa med våren är nog det fina vädret, man kan fly ut när man vill slippa alla "kompisar"
Har mina usräkter och bortförklaringar.. Dessutom går jag andra vägar tillbaka så de inte hittar stället där jag brukar sitta..

Jag behöver skriiiva.. men vet inte vad.. har typ skrivkramp.. :(

Bdb seegt, kan inte ladda upp mina bilder :( Jenny suuur :( Försökt hela kvällen typ...

Får iaf träffa älsklingen imorgon <33 Läängtar :)
Vi ska med skolan och se West Side Storey på eftermiddagen, så har bara bild och träslöjd imorgon :)
Börja med nytt då :) Ljusstake i kallsmide, ska bli kul :)

Jag vill inte leva i den här världen, kan ingen ta mig här ifrån? ;(

Hatade måndag!

Hade typ Sex och samlevnads-tema sak idag på förmiddagen... Var rätt tråkigt, en homosexuell var där och pratade och så kyrk-folket typ..
Ute på lunchen... älsklingen ringde, men han verkade allt för upptagen av att spela fotboll så han sa att han skulle ringa när han slutat skolan för dagen istället. Plågade mig igenom resten av rasten själv eftersom Pontus inte kunde svara.. Dumma dumma tårar... resten av dagen gick trööögt..
Sen hem och titta på Bones en stund, sen ringde Pontus, så pratade en stund med hnm och sen med älsklingen när han hade slutat.
Mina föräldrar är så elaka.. i fredags när vi kom hem från fyrishov sa de "Va?! har Du varit och tränat..?!?" och när jag först suckade lite och sen gav mamma en blick så föröskte hon rädda det med "jaa.. du brukar ju inte träna så pass tidigt.."
Samma sak idag.. Pappa kommer hem och frågar "hur många ska träna idag?" med blicken fäst på mig, eftersom han vet att Eric slutat med Judon och därför inte tränar på måndagar. "mm.. jag ska...." "vaa..? ska du?!?" säger de, och åter kommer mamma med räddningen: "jaa.. det var ju länge sen du tränade på en måndag..."
de är så elaka, de i stort sett tvingar mig att åka och träna och när jag äl gör det så blir de typ förvånade, men försöker hela tiden bortförklara det..
Blääääääääääää!!
SAKNAR ÄLSKLING!!!!!!!
Längtar till onsdag <3


Helg med älsklingen <3

Fredag träna ca en timme och sen kom älsklingen och vi åkte hem till mig. Gos och titta på Så ska det låta :)
(Forsmark under dagen, mkt resa för lite att se, men lite kul var det iaf.. )

Lördag hos älsklingen under dagen, bowling med hans mamma, pappa, TH och Patrik. Vann över Tobbe med 7 poäng efter 2 serier xD
Sen hem till mig och åt och spela lite fotboll (Jaa jag vet, ovanligt för mig, men det var faktiskt rätt kul :) ). Han fick sms men sa att det var reklam, såg att det var från Sofia.. Sen sa jag det till honom "du behöver inte ljuga om vad du får för sms, jag såg att det var från Sofia men du sa att det var reklam" han såg lite ledsen ut och sa att det var dumt gjort av hnm, jag har sagt det förut till hnm: "jag kan inte kontrollera dig, och jag vill inte göra det heller, du får umgås eller smsa till vilka andra tjejer du vill, för du vet att jag umgås med andra killar, så det klart du får det, men du behöver inte ljuga om det" han såg ändå lite ledsen ut och bad om förlåtelse och jag sa att jag inte var sur på honom eller något, utan bara ville att han skulle veta, för det är bara onödigt att ljuga om det (det klart jag blir lite svartsjuk ibland, men jag har bestämt mig för att struta i det, jag kan inte kontrollera hnm!) han sa att han ändå försökte få henne att sluta smsa och att han förmodligen aldrig kommer träffa henne allt för att försäkra mig om att det inte var något mer med henne (dock har jag sett att både han och hon skriver "puss"... men det gör ju jag till Pontus oxå ibland så..) "Älskling jag tror dig, och eftersom du säger att du älskar mig, kan jag inte tro annat eftersom du är så himla gullig mot mig". Sen pratade vi istort sett inte mer om det. Gosade och tittade på tv :)

Söndag, var på fantastikst bra humör :D Superbra väder och få vara med älsklingen, eftersom han inte kunde spela matchen i Enköping för han är typ på väg att bli förkyld eller nått.. Så åkte dit och vi var ute och fotade och lekte med djuren och lite så :) Har nog inte varit så glad sen i typ oktober-november :D Var så hemskt att åka där ifrån, tårarna rann i massor några minuter innan tåget skulle komma, Tobbe försökte trösta mig så gott han kunde, men så kom tåget och jag var tvungen att gå. Grät nästan hela vägen hem sen.. och kunde inte somna.. kramade krampaktigt Ugglan, bara för att ha något att krama, så det skulle kännas lite mindre ensamt


Elendiga torsdag..

Nationella prov i engelska, uppsatsen på morgonen... Gick väl rätt bra..
Sen vanliga lektioner.. bläää..
Jag vill inte meeer!!!
HatahataHATA!!!
Ena handleden typ helt sönderstucken.. typ ingen har fortfarande märkt det heller, inte ens Tobbe..
Varje dag har inte är med hnm, och vet att det inte kommer bli på eftermiddagen sen heller är jag så olycklig :(
Han är det ända som gör mig glad och lycklig <3

Karolina har "fest" på lördag, men jag har bestämt mig för att vägra gå.. kommer ändå bara må dåligt.. dessutom blir det samma gamla vanliga = inget som hon har hittat på utan man typ sjunger singstar eller spelar spel typ.. det är väl typ det tråkigaste man kan göra på en födelsedagsfest..?
Vara med älsklingen istället <3

Forsmark på studiebesök imorgon.. suck.. fast man slipper skolan iaf..

Jävla liv.. jag orkar inte.. :( Har dock lovat Pontus att inte dö.. även om jag ofta vill bryta det löftet..

ÄLSKLING KOOM HIIIIT!!!! Krama bort det onda i mig ;(

Tisdag..

Mådde illa hela dagen, gick till slut hem efter lunchen, orkade inte mer då.. Var ändå ingen matte så..
Fick iaf veta att jag kom in på Fyris NV idag, hade behörighet på alla program jag sökte så..
alla blev intagna, 96 st.. 140 var den som hade lägst poäng, 250 medel..

Havets vågor och de vassa stenarna

Det har börjat regna nu på kvällen. Stora pölar täcker nästan hela marken. Mitt ute i ingenstans, en skog, ett berg, en klippa, ett hav. Vågorna är höga. Genomblöt av regnet går hon där, i bara sin tunna sommarklänning och sandaler. Det blöta tyget har klistrat sig längs hennes ben, lika så hennes långa hår mot kinderna. Hon är ung och vacker. Sminket rinner ner för kinderna tillsammans med tårarna. Hon bryr sig inte, det spelar ändå ingen roll längre.

Hon går genom skogen, ut mot klippavsatsen som stolt skjuter ut över havet. Det blåser. Hon blundar och drar ett djupt andetag och andas in den välkända doften av hav. Regnet öser ner över henne och åskan hörs på några kilometers avstånd. Hon går fram till kanten av klippan, böjer sig fram och tittar ner. De vassa stenarna sköljs av havets alla vågor. Huttrande av köld flyttar hon sig ytterligare lite framåt, och nu står hon med tårna precis där klippavsatsen stupar neråt.

"Vem skulle bry sig? Ingen... Skulle någon leta? Nej... Skulle han ångra sig? Nej... Finns det då någon anledning att fortsätta leva? Nej..."

Hon höjer armarna som en fågels vingar. Hon tittar ner igen, tvekar en stund.

Så ropar hon ut mot havet:

"Jag älskar dig, men du vill inte ha mig, så varför ska jag då leva?"

Hon sluter ögonen och lutar sig framåt för att falla handlöst ner mot de vassa stenarna, hon känner inget längre, eller gör hon det? Är det någon som griper tag om hennes kropp för att hindra henne, eller är det bara önsketänkande? 

                                                                                                                         JF 15/4 -08


En söndag i september

En söndag i september, Fyrishov, Uppsala. Jag är lite nervös, men finns väl flera anledningar. Efter att ha simmat in och bytt om till torra kläder sätter jag mig och tittar ut bland myllret av simmare som fortfarande försöker få sina längder gjorda innan tävlingen ska dra igång. Blicken stannar vid en kille med klocka på armen och jag tänker "vem är så dum att han simmar med klockan?" och sen "eller vänta förresten... den är säkert vattentät"

När killen med klockan och hans kompis stannar till ser jag vem det är. Han vinkar, tydligen har han sett mig också. Nu ska man äntligen få träffa den människa man suttit och pratat med sent in på natten och verkligen få se hur han är på riktigt. Han som redan räddat livet på mig, utan att ens ha träffat mig på riktigt. Som fått mig att trots allt hoppas på att livet ska vända, och hade han inte rätt? Jo jag lever ju, och mår till och med bra!

Några minuter senare kliver de ur bassängen, Pontus och hans kompis Anders, Köping Simsällskap. De försvinner bortåt och en stund senare reser jag mig och går för att hälsa.


Efter det var det inte tyst en sekund, oavbrutet prat, skratt och skoj.

Mina andra simkompisar tyckte att jag "dissade" dem, men vem vet hur många gånger till jag får träffa dessa människor, medan jag träffar de andra nästan varje dag?

"Vem är det där igentligen?", "Är det din kusin eller nått?" Många frågor, en del ställdes direkt till mig, andra bara småviskades mellan de andra. "De pratade om dig i omklädningsrummet, hur känner du dem?"

Jag hade inte sagt till alla att Pontus och Anders skulle komma, bara några få visste.

Dagen gick allt för fort, på vad som kändes väldigt kort tid var den slut, tävlingen avklarad och dags för köpingsborna att åka hem. Åtminstone jag hade mycket kul. Andres såg inte lika entusiastisk ut som mig och Pontus, men han klarade sig nog. Vi filmade med min kamera i vattnet, Pontus tvingade mig att hoppa från 10:an, och allmänt flummade omkring.


Efter det har vi gått igenom mycket tillsammans, både framgångar och motgångar. Denna människa har blivit min bästa vän. Många har svikit mig, och jag hade länge ingen jag riktigt kunde lita på. Men så en dag i maj får jag ett gästboksinlägg. Vi bytte msn och började prata, om allt mellan himmel och jord, simning, skolan, livet, världen - ALLT!

Den underbaraste vän man kan tänka sig. Sviker inte, lyssnar alltid, hur onödigt det än är, han finns alltid där. Bara att veta det, att det alltid finns någon att vända sig till ger en kraft, hopp och lycka. För många kan jag dölja mina känslor, men inte för dig. Ett ord som är avvikande och du förstår om något är fel. Ingen känner mig så bra som du, trots att vi bara träffats en gång.

Finns alltid här för dig med, kommer aldrig att svika dig, vad som än händer. Din skyddsängel på jorden, och om jag skulle dö, i himmelen och väntar tills du kommer till mig.


Älskar dig min bästa vän! :)


Can we bring yesterday back around..?

Varför är söndagar alltid så hemska? Särksillt när jag inte är med älsklingen.. :(

Pratat med Markku nu iaf.. Orkar inte skriva allt men han sa typ att han vill hjälpa mig.. jag sa att jag inte ens själv vet hur.. han hade blivit orolig när jag bara försvann plötsigt.. vet dina föräldrar..? nej.. borde de inte..? nej, de fick inte veta något förra gången heller så..
Känn ingen press, hjälpa till på träningien istället för att träna själv? Mm, kanske det..
Har du kvar han fotbollspelaren, de som tränade så lite..?
Jag svarade bara ja, men det verkliga svaret är:Ja, annars skulle jag inte leva idag, utan hnm kan jag inte leva, jag klarar mig inte utan hnm mer än ett par dagar, knappt ens det..

Underbar dag igår, älskar dig så mkt min underbaring <3
Önskar det alltid var som då igår.. Tänk vad jag skulle må bra då <33

Gör så ont i mig igen ;( Har inte stuckit mig på över en vecka.. men nu ligger den här brevid mig.. Pontus försöker övertala mig att inte göra det..
Vill ha älskling här ;(


Heeeeelg!!! :D

Äntligen helg :D
Älskling har varit här och underbarat sig :)
Usch för skolan, massa borrning idag med, så trött i huvudet, och matte prov sista timmen oxå.. blää
Gosa med älsklingen imorgon med, och så har de match, och sen ska vi se å fiiiilm :D
Bara strunta i allt annat, sååå skönt :)

Borde sova, men Pontus uppehåller mig, han leker med en bild på mig och säger att jag inte får gå och lägga mig innan han är klar xD
Jenny börjar bli mkt trött nu, soooovaaa..

Torsdag kväll

Fick hnm att säga det tre gånger igår...
"Lova att du aldrig lämnar mig"
"Nej, jag lämnar dig aldrig älskling, aldrig"
svarade han

Brottningmatch (?), Kuddkrig och flum igår..
"Älskling du ser faktiskt riktigt glad ut" sa han mitt i allt ihop
"Ja, för jag är det, du gör mig glad, du är verkligen det ända som gör mig glad. Jag älskar dig!"
"Tänk vad bra det skulle vara om vi flyttade ihop..? Få vara med dig alltid"
"Jaa, så underbart"
(och tänk så mkt gladare jag alltid skulle vara!!)

Saknar hnm så mkt :( Men imorgon så :)
Älskar dig Tobias Henriksson <33

Sova nu, godnatt!!

Torsdaag..

Blä för idag, tråkväder och tråklektioner..
På förmiddagen var jag överflum, det är aldrig bra..
Eftermiddagen segade sig fram, orientering ute i kyla och lera, bläääää!!
Jag fryser typ fortfarande.. Ska linda in mig i en filt och titta på Bones sen..
Sist biologi, extremt tråkigt idag.. bara för att jag var trött..

Sen ringde älsklingen och sa att han nog inte kunde komma.. :(
Jenny ledsen då, men sa inget.
Han föreslog imorgon istället så blir väl så på endera sätt..

Borde plugga lite till Matteprovet men orkar inte...
Deppa, se på bones och se om någon har ätit upp alla mina muffins, eller om jag kan få EN?
Bläää!!

Vill absolut inte...
Tänk att slippa, så skönt det skulle vara...

Helg :)

Ligger lite efter med bloggandet men jaja...

Lördag:
Först kom älsklingen hit och vi gosade lite :)
Sen åkte vi och bowla med Malin :) Tobbe vann, Mr Strike ;)
Sen fika på Güntherska och sen åkte vi hem till Malin.
Var och handlade och lyckades glömma köpa sån där röd tacosås, trots att både Malin och Tobbe stod och höll i varsin, men så kom jag och avbröt dem med vilken storlek det skulle vara på bröden xD
Malin och jag fixade middag och älsklingen låg i soffan och tittade på fotboll på tv, enklast så, han hade ju ändå stått där så xD
Tittade på 1408, jag föreslog, usch trodde inte den skulle vara så läskig eller vad man ska säga.. Psykiskt jobbig..
sen för att matta av känslorna lite blev det bruce den allsmäktige, och alla tre låg och halvsov i soffan ;)
Malin och jag hade gansak svårt att somna sen när Tobbe åkt hem, eftersom det gång på gång kom fina inbillningar om allt ifrån filmen xD

Älsklingen upptäckte inte märkena efter sticken, trots att han synade min handled noga och pussade på den när jag lyckades vrida till den på bowlingen... nog hade de läkt en del men han såg eller sa inget om dem iaf

Söndag:
Träning tvingade mig själv att simma 1500 sen åkte och titta på älsklingens match, DM match med juniorlaget, de förlorade med 0-1. Sem hemma hos hnm resten av dagen/kvällen. Grät massor när jag åkte där ifrån ;(
Älskar hnm så mkt, och det gör så ont att lämna hnm för att sen inte veta hur länge det tar innan man får se hnm igen :(

Inte stuckit mig på över 2 dygn men på söndagkvällen gick det inte mer.. vart många nya, var av ett  träffade djupt

Måndag:
Uslaste dagen på länge, eller iaf när jag var i skolan. Tårarna rann som de ville, det vill säga även på en del lektioner, men som tur var märkte ingen... Till slut lyckades jag bestämma med älsklingen att jag skulle åka dit när jag slutat. Vi skrapade tapet i TH's gamla rum som nu ska bli matsal :) Han fick mig så himla glad, så söta komplimanger och på charmhumör så :) Han är så underbar då <33

Thank Good It's Friday!!!

Äntligen helg!!
Nationella prov i engelska hela förmiddagen sen lunch och sen fick vi sluta :)
Spelning vid 2 och sen hem och titt apå tv en stund och sen släpa sig iväg till träningen.
Funkade inte bra. Mentalt illamående eller nått.. Tvingade mig själv att simma 1000 meter sen gick jag upp..
Sen var det kört.. Ingela kom och frågade hur det var.. så sa jag som det var.. slutade med att jag bröt ihop, och varje gång jag lyckats samla mig kom det bara mer tårar...
Sen kom Markku som igentligen ville prata med mig då från början.. han insåg väl att jag var lite väl nerbruten för att ta allt en gång till.. han började försöka skoja med mig om linimentet, men min blick sa genast åt hnm att sluta.
Han frågade lite om jag var intresserad av att gå utbilningen för att bli tränare för de mindre grupperna... Det känns nästan som att alla vill det, eller är det kanske för att bli av med mig..? Självklart är jag intresserad, kursen kan man alltid gå och sen ta nån grupp när man har tid eller så..
Sen lämnade han resten, vi skulle ta det nästa vecka...
Clara kom när jag stod i duschen, åter och grät... Hon kramade mig tills jag samlat mig tillräckligt för att kortfattat berätta. Tack Clara <3

Sitter och pratar med Malin på msn, vi gör upp planer för resa till USA, LA om typ 2-3 år xD Det är lite kul faktiskt, man kan ju alltid drömma :)

Imorgon kommer älsklingen, sen ska vi och bowla med Malin :) och sen åker jag hem till henne och sover över. Söndag mitt på dagen träna och sen åka och titta på älsklingens match :)

Jag orkar inte det häääär :( ;(

Tears on the way of tomorrow

"The darkness, the loneliness, the pain inside...

Hide from the world and nobody will find you.

The tears of the pain, alone in the cold night,

the rain is pouring down outside the window,

like always in the sadness.

Don't think; don't try to feel how much it hurts...

The thin skin, the sharp edge and a drop of warm blood...

Hide under the cover and nobody hear that you're crying,

the teardrops just fall down on the pillow and is no more seen.

Tears roll down the cheek, trying to wipe them away but it only make place for more.

Alone and nobody knows, nobody want to know.

Endless tears on the way of tomorrow..."


Onsdaaaaag.. dryyyg daaag..

Bläää på idag, är väl det minsta man kan säga..

Skoldagen:
Bild - Egmont stod och pratade om olika porträtt fårn nationalmuseet i Sthlm i 80 min...
Träslöjd - gjorde klart min korg/skål i luffarstil
LUNCH
Franska
- oförberedd uppsats, så börjar de borra mitt i...
Svenska - gjorde typ inget, ströläste i nån konstig bok..
Tema - Typ Sex och Samlevnad..

Hela tiden rullade massa textrader i mitt huvud.. det är läskigt.. på lunchen skrev jag ner dem, men lyckades glömma kvar det i skolan.. får blogga det nån annan dag.. Pontus verkade sur när jag messade lite av dem till hnm.. eller nått..? jag vet inte..

Masade mig iaf iväg och tränade efter skolan.. när man var klar och gick tillbaka till de andra för att prata med Markku möts man av Markku med: "HA!! Vart har du varit och blivit blöt? Hej Jenny"
Han frågade lite hur det hade gått och så jag jag svarade  hur mkt jag simmat?  "så där.." ,"3200 m typ.." är just det vi behöver prata om sa han..så sa jag rätt ut att jag mr dåligt, på nått sätt är jag lite stolt över mig själv, samtidgt som det känns dumt.. Vet ju inte vad han kommer vilja göra åt saken.. jag vet inte om jag vill.. men han tycker väl att jag ska komma igång med träningen, men jag vet inte om jag orkar det just nu..
Självklart borde jag prata med Markku.. men jag vet inte, det känns fel på något sätt.. som om han kommer att komma för nära mitt liv, sånt som han inte har att göra med.. men han vill bara hjälpa..
Kommer ganska garanterat bryta ihop.. tårarna kommer rinna.. men det får väl vara så då..
Känns det bättre..? Jag vet inte.. kanske..

Jag börjar bli rädd, de läskiga texterna i huvudet, smärtan innom mig och allt det där. Känns som jag aldrig kommer bli lycklig igen, allt känns så mörkt, kallt och ensamt..
Rädd.. Hjälp mig.. Låt mig slippa livet.. :(

Swimming.. a sport.. a passion.. a life - my life!

http://www.youtube.com/watch?v=fnMD-OiNMz0&NR=1

Fick länken i morse av Pontus.. Hur kan man känna två motsatta känslor samtidigt när man ser den?
Jag blev glad, simning är ändå bland det bästa jag vet, men samtidigt gjorde det så där ont i mig igen..
Något jag älskar så otroligt mycket, men ändå får ont av.. hur..?
Orkar inte träna, samtidigt som jag är aur på mig själ för att jag inte tränar, ju längre det tar innan jag kommer igång ordentlig desto jobbigare blir det sen.. HAATAAA MIG!!!

Berättade allt för Tobbe igår, känndes mkt bättre att få göra det direkt för hnm och inte på msn eller sms eller nått..
Vi hade precis ätit och låg på hans säng och pussades, vet inte hur mycket han fattade innan men efter en stund reste jag mig upp och knuffade igen dörren till hans rum, han tittade på mig på sitt speciella undrande sätt. När jag stänger dörren brukar det vara för att jag vill gosa mer, lite privatare... men eftersom vi lixom inte börjat på något sånt så hans blick var väl inte så oväntad.
"Jag måste prata lite med dig" sa jag lågt och halvkvävt och la mig brevid hnm igen. "Du vet som jag skrev i sms:et... att jag inte mår bra..."
"Håller de på fortfarande..?!?"
"Nej.. eller.. det är inte det.. allt gör bara så ont, innuti mig" Sen grät jag.. Kommer tårarna så orkar jag inte längre kämpa emot dem.. känns så löjligt.. så svag bara för det här..?
Han förstod utan att jag behöve berätta så mkt.. Han är så underbar, så himla snäll och gullig mot mig <3 Det ända som gör mig lycklig på riktigt. Tillsammans ska vi kalra det sa han och att det bara är lite kvar nu sen är 9:an slut, det kommer ordna sig... Kanske ta en paus från träningen..
Allt gör så himla ont, men det är som att Tobbe och Pontus lyckas suga det ur mig för en stund, hoppas bara att den inte går in i er istället... Ni är verkligen allt i mitt liv, kan inte leva utan er, inget mig utan er.

Höll på att få hjärtstillestånd igår, Karo tog plötsligt tag om min handled, jag trodde hon hade sett märkena...
"Du ser helt död ut... Jag skulle bara se om du hade nån puls, men det har du knappt.." det allra sista lite skämtsamt, djup suck av lättnad.. Långärmat fram tills jag slutat och märkena inte syns längre..

6 månader med älsklingen idag <3 världens underbaraste människa <33
You and me forever my darling, forever and ever!

Jenny x Tobbe x Pontus = Jenny gladare :)

Jag föröker låta bli, men det är svårt.. det gör inte lika ont innuti mig när jag gör det, men jag vet att det är dumt :(
Vad ska jag annars göra, gråter hjälper inte, inte tillräckligt iaf...
Försöker iaf hålla skenet uppe för att ingen ska märka...
Vad ska jag göra..?!?! :(

RSS 2.0