En helt ny värld?

Man känner verkligen att man har mycket i huvudet när man knappt ens kommer ihåg om vad och när man bloggade sist, så jag fick kolla tillbaka för att komma ihåg xD

Idag har vi haft vår första "riktiga" föreläsning, alltså en som tillhör vårt kursprogram och inte bara är någon förberedande kurs inför till exempel matten (mattepropp). Detta var alltså "Introduktion till Teknisk fysik"
(Till övrigt folk som kanske råkar läsa och inte vet vad jag läser så är det Civilingenjör i Teknisk fysik på Uppsala Universitet)
Vi har redan fått första uppgiften: Att konstruera en enkel konstruktion/prototyp som utför en mekanisk rörelse, med hjälp av: 1 permanentmagneter, 1 rulle koppartråd, 3 st sladdar, 1 batteri samt annat material man kan tänkas hitta. Vi kommer dels skriva en rapport och muntligt redovisa vad vi gjort som en del av kursen.

Nu på kvällen har jag varit på Norrlands nation (där jag är meddlem) på reccemottagning med middag och rundtur i nationshuset. Riiiiktigt pampigt hus, så för folk som inte har varit där - kolla in gamla delen!

Nationerna känns nästan lite underliga, det är som att man på 2 veckor har fått tillgång till en helt ny värld, och så är det ju på sätt och vis.. tråkigt bara att inte alla får uppleva det! :/

Sova nu! Tidig föreläsning imorgon, dock slutar vi rätt tidigt vilket är skönt!
Gonatt världen!

Kommentarer
Postat av: linnea

lust att följa varandra via bloglovin? :)

2011-09-01 @ 14:46:30
URL: http://magdalenaeklund.blogg.se/
Postat av: Matilda

sV; följer dig med:D kram

2011-09-01 @ 16:26:10
URL: http://tildagrubb.blogg.se/
Postat av: i i d z. [PHOTOGRAPHY]

sv; ja :/

haha, okej, så roligt att ni har tagit kontakt igen! ^^

jodå, det har hänt roliga saker här med, typ varit med kompis, och stallet, haha ;D sen skolan, nt speciellt kul (;

tacksåjättemkt! c:



KRAM!

2011-09-01 @ 22:22:54
URL: http://prinsesc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0