Frost på cykeln i morse! :O

Hemska tanke - frost på cyklen i morse! Och jag som bestämde mig för att cykla minst hela oktober ut (om det inte blir snö tidigare vill säga), jag kommer frysa ihjääääl haha :)
Vi hade kort dag idag, 1 föreläsning och 1 lektion - 8.15 - 12.00! Skönt!

Efter att ha varit på Fyrishov och hämtat mina kvarglömda fenor så bar det av hem för lite lunch! Sen PLUGG! Usch usch! Jag längtar så tills efter tentaperiodeeeen!
Sen var jag en sväng på Gränby och inhandlade bla några nagelack och stjärnpaljetter, några pennor och lite matvaror, bland annat köttfärs till på lördag då det blir filmkväll med underbaraste BA-gänget! :)
Därefter hem till mer plugg tills det blev för mörkt att sitta i vardagsrummet, lampan har nämligen gått och det var tydligen inte bara att byta ut en av lamporna så då orkade jag inte krångla mer med det..

Nu tänkte jag nog lägga mig i sängen och titta på ett avsnitt True Blood eller så, för att sedan försöka somna i hyfsad tid, även om vi bara går mellan 10.15-12.00 imorgon, så är det bra att vara pigg!


Ojj, huuuur kunde jag glömma att nämna mitt lilla paket som jag var och hämtade?! De grejer till kameran jag betällde i söndags har alltså kommit, vill ut och prova! Får se om jag hinner imorgon :)



Jag måste nog börja tro på ödet eller någon annan högre makt..
Hur många ställen finns det lixom inte i Uppsala att hämta paket på, och så är det just den adress jag just nu gärna undviker........ tack och lov klarade jag mig mer eller mindre smärtfritt där ifrån!

Kommentarer
Postat av: Sandra

följas på bloglovin? :D

2011-10-22 @ 21:26:28
URL: http://sandravikstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0